Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων με δίψα για γνώση, που συνεχώς βελτιώνουν την τεχνογνωσία τους στον σχεδιασμό ιστοσελίδων για να δημιουργήσουν προϊόντα που βοηθούν τους πελάτες μας να συνδεθούν με τους πελάτες τους. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε παραδείγματα τομέων με τους οποίους έχουμε εργαστεί στο παρελθόν. Μη διστάσετε να ελέγξετε ιστοσελίδες διαφορετικών ενοτήτων. Προτρέπουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να εφαρμόσουν χαρακτηριστικά οποιουδήποτε ιστότοπου στη δική σας.

Restaurants

Rentals

Hotels

Online Shop

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Η διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων ξεκινά με τη βαθιά κατανόηση του οργανισμού σας, των στόχων του και των προσδοκιών και συμπεριφορών του κοινού-στόχου σας. Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε πώς η ιστοσελίδα σας ταιριάζει σε αυτήν την εικόνα και πώς μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού σας. Για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος είναι επιτυχημένος, εξετάζουμε επίσης το ανταγωνιστικό τοπίο και καθιερώνουμε σημεία αναφοράς και πλαίσιο για την απόδοση του ιστότοπου. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που όχι μόνο πληροί τα πρότυπα του κλάδου, αλλά και τα ξεπερνά για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Η διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι μια συλλογική προσπάθεια που περιλαμβάνει στενή συνεργασία μαζί σας για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας​

Η διαδικασία σχεδίασης ιστότοπου είναι μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία διατάξεων διεπαφής για βασικά πρότυπα όπως η αρχική σελίδα, οι υποσελίδες, η σελίδα επαφής/παρότρυνσης για δράση και η σελίδα ιστολογίου. Χρησιμοποιούμε αυτές τις διατάξεις για να δημιουργήσουμε comps υψηλής πιστότητας, οι οποίες είναι λεπτομερείς οπτικές αναπαραστάσεις του πώς θα φαίνονται τα τελικά σχέδια σε διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και smartphone. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος θα έχει συνεπή και οπτικά ελκυστικό σχεδιασμό σε όλες τις πλατφόρμες. Εκτός από τη σχεδίαση της διεπαφής, λαμβάνουμε επίσης υπόψη την εμπειρία χρήστη και τη χρηστικότητα του ιστότοπου για να διασφαλίσουμε ότι είναι εύκολο για τους επισκέπτες να πλοηγηθούν και να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούν.

Παράδοση Ιστοσελίδας

Κατά τη διαδικασία παράδοσης της ιστοσελίδας, η νέα σας ιστοσελίδα θα φορτωθεί σε έναν τομέα επίδειξης στον οποίο θα έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε πώς φαίνεται και λειτουργεί ο ιστότοπος τόσο σε υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία γιατί σας επιτρέπει να δείτε το τελικό προϊόν και να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Δοκιμάζοντας τον ιστότοπο σε διάφορες συσκευές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η σχεδίαση είναι υπέροχη και είναι εύκολη στη χρήση για το κοινό-στόχο σας, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τις πωλήσεις στις οποίες στοχεύετε. Μόλις έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε και να εγκρίνετε τον ιστότοπο, μπορεί στη συνέχεια να ξεκινήσει και να γίνει ζωντανά για πρόσβαση στο κοινό.

SEO & Lighthouse

Στη WebLet, προσφέρουμε ολοκληρωμένη βοήθεια και υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι η καμπάνια σας θα είναι επιτυχημένη. Το πλήρως διαφανές μας ήθος σημαίνει ότι σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα, λειτουργώντας ως προέκταση της δικής σας ομάδας καθώς εργαζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα μας έχει υψηλή εξειδίκευση στις πιο πρόσφατες τεχνικές ψηφιακών μέσων και αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης και να φέρει δημιουργικότητα σε κάθε έργο. Με έδρα τα Χανιά, το γραφείο μας αποτελεί κόμβο καινοτομίας και φρέσκων ιδεών. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Marketing

Ως ομάδα μάρκετινγκ, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις προσπάθειές σας σε μια οικονομικά αποδοτική στρατηγική βασισμένη σε νούμερα, ασχέτως εάν μόλις ξεκινάτε, είτε θέλετε να επεκταθείτε είτε έχετε ήδη καθιερωθεί. Η ομάδα των ειδικών μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι αφοσιωμένη και αφοσιωμένη στην παροχή ειλικρινών και σκληρά εργαζόμενων υπηρεσιών. Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και αποφεύγουμε τη χρήση οποιασδήποτε τακτικής καπνού και καθρέφτη. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε το μάρκετινγκ σας στο επόμενο επίπεδο εξερευνώντας τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Help & Support

Στη WebLet, προσφέρουμε ολοκληρωμένη βοήθεια και υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι η καμπάνια σας θα είναι επιτυχημένη. Το πλήρως διαφανές μας ήθος σημαίνει ότι σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα, λειτουργώντας ως προέκταση της δικής σας ομάδας καθώς εργαζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα μας έχει υψηλή εξειδίκευση στις πιο πρόσφατες τεχνικές ψηφιακών πρακτορείων και αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης και να φέρει δημιουργικότητα σε κάθε έργο. Με έδρα τα Χανιά, το γραφείο μας αποτελεί κόμβο καινοτομίας και φρέσκων ιδεών. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.