Βήματα Κατασκευής Ιστοσελίδας

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας της  ιστοσελίδας σας , σας καθοδηγούμε μέσω βασικών βημάτων. Μέσω αυτών των βημάτων, στόχος μας είναι να καταστήσουμε τη κην κατασκευή της ιστοσελίδας σας αποτελεσματική, εξατομικευμένο και να αντικατοπτρίζει τη μοναδική σας ταυτότητα ή το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας.

1 - Επιλογή Domain Name

Η επιλογή ενός ονόματος τομέα είναι ένα κρίσιμο βήμα για την καθιέρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας. Λάβετε υπόψη αυτά τα σημεία κατά τη λήψη της απόφασής σας:

Συνάφεια: Βεβαιωθείτε ότι το όνομα τομέα αντικατοπτρίζει την επιχείρηση ή την προσωπική σας επωνυμία. Θα πρέπει να δίνει στους επισκέπτες μια ιδέα για το τι να περιμένουν από τον ιστότοπό σας.

Αξιομνημόνευτο: Επιλέξτε ένα όνομα που είναι εύκολο να το θυμάστε. Αποφύγετε περίπλοκες ορθογραφίες ή μακροσκελείς συνδυασμούς λέξεων. Ένα συνοπτικό και πιασάρικο όνομα τομέα μπορεί να διευκολύνει τους ανθρώπους να το θυμούνται και να το μοιράζονται με άλλους.

Συνέπεια: Εάν είναι δυνατόν, ευθυγραμμίστε το όνομα τομέα με το όνομα της επιχείρησής σας. Η συνέπεια σε όλη την επωνυμία σας βοηθά στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και αναγνωρίσιμης διαδικτυακής ταυτότητας.

2 - Στείλτε μας εικόνες & βίντεο

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ανεβάσετε τα αρχεία πολυμέσων σας στο σύνδεσμο Google Cloud:

Πατήστε στο σύνδεσμο που θα λάβετε: Κάντε κλικ στον παρεχόμενο σύνδεσμο για να στείλετε ένα αίτημα για πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο του Google Cloud.

Έγκριση: Μόλις αποδεχτούμε το αίτημά σας, κάντε ξανά κλικ στον σύνδεσμο για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο.

Ανέβασμα αρχείων: Χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη πρόσβαση για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας είναι κατάλληλα οργανωμένα με τίτλους για εύκολη ανάκτηση.

3 - Επιλογή στοιχείων σχεδιασμού ιστοσελίδας

Ανασκόπηση χαρτοφυλακίου: Ρίξτε μια ματιά στο portfolio ιστοσελίδων μας για να αποκτήσετε μια αίσθηση του σχεδιαστικού μας στυλ και των δυνατοτήτων μας. Εντοπίστε τα στοιχεία που σας αρέσουν.

Εξερευνήστε άλλες ιστοσελίδες: Κοιτάξτε ιστότοπους από επιχειρήσεις που θαυμάζετε. Σημειώστε πτυχές του σχεδιασμού, όπως χρωματικά σχήματα, διατάξεις και τυπογραφία. Μοιραστείτε μαζί μας τις προτιμήσεις σας για να προσαρμόσουμε ανάλογα την ιστοσελίδα σας.

Σύσταση: Θα σας παρουσιάσουμε επίσης έναν σχεδιασμό που πιστεύουμε ότι ταιριάζει στην επιχείρησή σας με βάση την τεχνογνωσία μας. Θα δουλέψουμε μαζί μας για να το βελτιώσετε και να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

4 - Πληροφορίες Τιμολόγησης

Ενημερώστε μας για την επαγγελματική σας κατάσταση για διοικητικούς σκοπούς:

Τιμολόγιο ή Απόδειξη: Ενημερώστε μας αν είστε επιχείρηση ή ιδιώτης. Η ταξινόμηση αυτή είναι απαραίτητη για την έκδοση απόδειξης.

Στοιχεία πληρωμής: Εάν είστε επιχείρηση, θα ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή πληρωμής χρησιμοποιώντας το IBAN που σας δώσαμε. 

Επικοινωνία: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις ή λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής.

Scroll to Top