Κατασκευή
ιστοσελίδας
για Εστιατόρια

Ιστοσελίδα Παρουσίασης

Ακόμα κι αν ένα εστιατόριο δεν χρειάζεται τα πλεονεκτήματα ενός μενού κωδικών QR, ένας απλός ιστότοπος μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την εμφάνιση σημαντικών πληροφοριών, όπως το μενού, τις περιγραφές των πιάτων, τα στοιχεία επικοινωνίας και τις ώρες λειτουργίας. Η ύπαρξη ιστότοπου επιτρέπει στο εστιατόριο να έχει μια κεντρική τοποθεσία όπου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση και μπορεί να χρησιμεύσει ως διαδικτυακή παρουσία που μπορεί να βρεθεί εύκολα μέσω των μηχανών αναζήτησης. Ο ιστότοπος μπορεί επίσης να ενημερώνεται εύκολα, παρέχοντας στους πελάτες τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για το εστιατόριο. Ένας ιστότοπος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προβολή των μοναδικών ιδιοτήτων του εστιατορίου, όπως η ιστορία, οι προσφορές μενού και οι ειδικές εκδηλώσεις, βοηθώντας στην οικοδόμηση της αναγνώρισης της επωνυμίας και στην προσέλκυση νέων πελατών. 'Eνας απλός ιστότοπος μπορεί να προσφέρει μια σειρά από οφέλη για επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες.

Σύστημα Online Παραγγελιών & Διαχείρησης Παραγγελιών

E-food, Wolt, Box. Ήρθαν για να μείνουν. Φανταστικός τρόπος για να βρεθούν καινούργιοι πελάτες καθώς με 10% τοποθετούν την επιχείρηση σας σε ενα marketplace όπου καθημερινά γίνονται χιλιάδες παραγγελίες. Όμως υπάρχουν και πελάτες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες συγκεκριμένα για να βρούνε το δικό σας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση η δυναμική αντιστρέφεται, καθώς η επιχείρηση σας είναι αυτή που φέρνει πελάτες στις πλατφόρμες. Η προμήθεια του 10% ξαφνικά γίνεται πιο δύσκολο να δικαιολογηθεί. Η ομάδα της κατασκευής ιστοσελίδων weblet αναρωτήθηκε αν μπορεί να δημιουργήσει ενα προϊόν που μπορεί να μειώσει τις προμήθειες στις παραγγελίες από συχνούς πελάτες. Το αποτέλεσμα; Ενα προϊόν με 4%.

1 - Menu

Θα σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο έτσι ώστε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια της επιχείρησης, ώρες delivery, ελάχιστη παραγγελία για delivery και άλλα. Θα περάσουμε το menu, το οποίο θα πάρουμε από την πλατφόρμα της επιλογής σας. Έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε επιλογή υπάρχει στις γνωστές πλατφόρμες και όχι μόνο.

2 - Δημιουργία Ιστοσελίδας

Θα ξεκινήσουμε να ετοιμάζουμε μία μοντέρνα ιστοσελίδα που θα επιτρέπει να προβάλλετε το μενού σας, να προσφέρετε online παραγγελίες και να παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες για το εστιατόριό σας σε πιθανούς πελάτες. Αυτό βοηθά στην καθιέρωση της επωνυμίας σας και στην αύξηση της προβολής, οδηγώντας σε πιο άμεσες πωλήσεις.

3 - Παράδοση Ιστοσελίδας

Στοχεύουμε στην παράδοση της ιστοσελίδας μέσα σε 14 μέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε εξοικειωση με το λογισμικό. Οι παραγγελίες έρχονται μέσω εφαρμογής σε android ή IOS. Τα περισσοτερα εστιατόρια έχουν ένα tablet συνδεδεμένο σε ένα θερμικό εκτυπωτή μέσω WIFI.

Tα μενού QR code προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά μενού. Είναι πιο οικονομικά, καθώς μπορούν να ενημερωθούν εύκολα χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσετε και να διανείμετε νέα. Είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον καθώς εξαλείφουν την ανάγκη για χάρτινα μενού. Τα μενού κωδικών QR μπορούν επίσης να προσφέρουν στους πελάτες μια πιο διαδραστική εμπειρία, καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες, όπως διατροφικές πληροφορίες, αλλεργιογόνα και εικόνες πιάτων. Τα μενού κωδικών QR επιτρέπουν επίσης στα εστιατόρια να ενημερώνουν τα μενού τους σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται γρήγορα στις αλλαγές στο απόθεμα ή στις τιμές. Επιπλέον, τα μενού QR code είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω smartphone. Η WebLet το πήγε ενα βήμα πιο πέρα διευκολύνοντας τους πελάτες να κάνουν τις παραγγελίες τους συγκεκριμένα για το τραπέζι τους, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής αλλά και το φόρτο εργασίας του προσωπικού.

1) QR Menu

Μαζί με τη σελίδα σας, η WebLet θα σας παρεχει και τα QR codes στη σελίδα και στο menu. Mπορείτε να εκτυπώσετε τους κωδικούς και να τους τοποθετήσετε στο τραπέζι ή σε κάποιο διαφημιστικό. Όταν ένας πελάτης θέλει να δει το μενού, χρειάζεται απλώς να ανοίξει την κάμερα του smartphone και να σαρώσει τον κωδικό QR. Αυτό θα τους μεταφέρει απευθείας στο μενού στο τηλέφωνό τους, όπου μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες, τις φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες σχετικά με οποιδήποτε πιάτο.

2) e-Σερβιτόρος

Χρησιμοποιώντας ένα μενού κωδικών QR, οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους γρήγορα και αποτελεσματικά, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και επιτρέποντας στον σερβιτόρο να αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε επαφή με τους πελάτες και παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αυτή η προσωπική αλληλεπίδραση μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης, οδηγώντας σε αυξημένη ικανοποίηση των πελατών.

3) Case Study

H χρήση ενός συστήματος μενού κωδικών QR μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού του προσωπικού που απαιτείται σε μια εποχή που τα περιθώρια κέρδους μειώνονται και η εύρεση προσωπικού είναι δύσκολη. Επιπλέον, η χρήση ενός συστήματος μενού κωδικών QR μπορεί να απλοποιήσει τη διαδικασία παραγγελίας και να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, καθιστώντας δυνατή την εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Παρουσίασης

Ιστοσελίδα Παρουσίασης

399

Κείμενα & Φωτογραφίες

€399

Κείμενα Περιγραφής 
Φωτογραφίες με τα πιάτα σας
Κόστος Συντήρησης*: €25 ανά μήνα

QR Menu

Ψηφιακό Menu - Scan από το κινητό

199

Κείμενα & Φωτογραφίες

€199

Κείμενα Περιγραφής 
Φωτογραφίες με τα πιάτα σας
Κόστος Συντήρησης*: €15 ανά μήνα

e-Food & Wolt

Σύστημα Online Παραγγελιών

4%

Σταθερό

4%

Ξεκινήστε να δέχεστε παραγγελίες από τους τακτικούς πελάτες σας στην ιστοσελίδα του εστιατορίου σας και μειώστε τις προμήθειες στο 4%.
Μηνιαία συνδρομή €50.
Τα πρώτα €1250 τζίρου δε χρεώνονται.

Εφαρμογή

Εφαρμογη Android για την επιχείρηση σας
Ανά Μήνα

€150

Δώστε στους πελάτες σας ακριβώς την ίδια εμπείρια που τους προσφέρει το e-Food.
Μία εφαρμογή με το logo σας στο κινητό τους όπου με ένα click μπορούν να βρεθούν στο menu σας.

e-Σερβιτόρος

Παραγγελία στο Τραπέζι + QR code

60

Ανά Μήνα

€60


Έλειψη ικανού προσωπικού;
Οι πελάτες μπορούν να στέλνουν παραγγελίες κατευθείαν στην κουζίνα.
24 ώρες, 7 μέρες, παραγγελία τη στιγμή που είναι έτοιμος ο πελάτης.
Scroll to Top