Μείωση Προμηθειών Airbnb

Όλο και περισσότεροι πελάτες αντιλαμβάνοντε ότι οι προμήθειες από τις πλατφόρμες (airbnb & booking) επιβαρύνουν τους ίδιους.
Αυτό που κάνουν οι πελάτες είναι να αναζητούν ακίνητα στις πλατφόρμες και στη συνέχεια να προσπαθούν να βρουν το ακίνητο εκτός των πλατφορμών σε καλύτερη τιμή.
Τι πρέπει να κάνετε:

1) Μετονομάστε το ακίνητό σας

Μην το διαφημίζετε ως “κεντρικό διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων”. Δώστε στην αγγελία σας ένα όνομα. Π.χ. Casa Di Mare.

2) Δημιουργήστε μια καταχώριση στο google maps

Δημιουργήστε μια καταχώριση στο google maps για το ακίνητο σας με το ίδιο όνομα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κάποιος ψάχνει στο google την καταχώρησή σας, θα εμφανιστείτε εσείς και το ίδιο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως ο αριθμός τηλεφώνου.

3) Να είστε στο whatsapp.

Οι περισσότεροι πελάτες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα προτιμήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας στο whatsapp από το να σας καλέσουν απευθείας.

Γιατί να το κάνετε

α) Θα μειώσετε τις προμήθειες.

Μπορείτε να κάνετε 10% έκπτωση, θα γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί γλυτώνοντας και προμήθειες. Κάπιοι πελάτες μας δε κάνουν καν έκπτωση αλλά δίνουν κάτι έξτρα. Π.χ τους βοηθήν να κλείσουν αυτοκίνητο, προτάσεις για το που να πάνε και τι να κάνουν κτλ

β) Θα διαλέγετε τρόπο πληρωμής.

Μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να πληρωθείτε με κάρτα, έμβασμα, crypto, μετρητά.

γ) Κρατήσεις με τους δικούς σας όρους

Θα μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε πολιτική ακύρωσης θέλετε και να μην εξαρτώστε από τις πλατφόρμες. Άτομα που ζητάνε τα χρήματα τους πίσω αφού έχουν ήδη μείνει στο ακίνητο δε θα μπορούν να τα πάρουν χωρίς να συμφωνήσετε.

Scroll to Top