Κατασκευή
ιστοσελίδας
για Ξενοδοχεία & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Select date
Select date
1
2
0

Συστήματα Online Κρατήσεων & Διαχείρησης Κρατήσεων

Booking.com, Expedia.com, Hotels.com και η Airbnb.com είναι ηλεκτρονικές αγορές που προσφέρουν δύο βασικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες: πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα επιλογών και μια online πλατφόρμα κρατήσεων όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν με βάση τις κριτικές.

 Πολλοί πελάτες γνωρίζουν πως κομμάτι των προμηθειών που επιβαρύνουν τα καταλύματα οδηγεί σε ψηλότερες τιμές. Μόλις διαλέξουν μέσα απο τις πλατφόρμες, προσπαθούν να κλείσουν απευθείας από την επιχείρηση.

1 - Google Maps

Η δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου προφίλ στο Google My Business προσφέρει πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις. Πρώτον, αυξάνει την προβολή στο διαδίκτυο, διασφαλίζοντας ότι οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να βρουν εύκολα την επιχείρηση όταν κάνουν αναζήτηση στο Google. Το προφίλ εμφανίζει βασικές πληροφορίες, όπως το όνομα της επιχείρησης, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο και τις ώρες λειτουργίας, διευκολύνοντας τους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, ένα βελτιστοποιημένο προφίλ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προωθήσεις τους μέσω εικόνων, αναρτήσεων και κριτικών, δημιουργώντας θετική εντύπωση και ενθαρρύνοντας το ενδιαφέρον των πελατών. Με τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται σε κριτικές και να αλληλεπιδρούν απευθείας με τους πελάτες, οι επιχειρήσεις μπορούν να χτίσουν εμπιστοσύνη, οδηγώντας στην εδραίωση της φήμης τους.

2 - Δημιουργία Ιστοσελίδας

Ένα ξενοδοχείο που έχει τη δική του ιστοσελίδα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Πρώτον, χρησιμεύει ως ψηφιακή βιτρίνα, παρέχοντας μια πλατφόρμα για την προβολή των μοναδικών χαρακτηριστικών, ανέσεων και καταλυμάτων του ξενοδοχείου. Αυτό επιτρέπει στους πιθανούς επισκέπτες να έχουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση του τι προσφέρει το ξενοδοχείο και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Ένας ιστότοπος δίνει επίσης τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα επωνυμίας, ενσωματώνοντας το λογότυπό τους, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα στοιχεία σχεδίασης, τα οποία βοηθούν στην οικοδόμηση της αναγνώρισης της επωνυμίας τους. Επιπλέον, ένας ιστότοπος λειτουργεί ως ενημερωτικός κόμβος, παρέχοντας λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία του ξενοδοχείου, τα κοντινά αξιοθέατα, τις επιλογές μεταφοράς και στοιχεία επικοινωνίας, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να προγραμματίσουν τη διαμονή τους. Επιπλέον, ένας καλά βελτιστοποιημένος ιστότοπος βελτιώνει την ορατότητα του ξενοδοχείου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας τις πιθανότητες προσέλκυσης οργανικής επισκεψιμότητας και πιθανών επισκεπτών. Ενσωματώνοντας εικόνες υψηλής ποιότητας, εικονικές περιηγήσεις και κριτικές επισκεπτών, ένας ιστότοπος μπορεί να ενισχύσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, επηρεάζοντας τις αποφάσεις κρατήσεων των πελατών. Τέλος, ένας ιστότοπος επιτρέπει στα ξενοδοχεία να μοιράζονται ειδήσεις, ενημερώσεις και προωθητικές προσφορές, αλληλεπιδρώντας με υπάρχοντες και πιθανούς επισκέπτες .

3 - Σύστημα Κρατήσεων

Η ύπαρξη ενός συστήματος κρατήσεων που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν απευθείας κράτηση με την εταιρεία προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον κλάδο της φιλοξενίας. Πρώτον, παρέχει άνεση και ευελιξία στους πελάτες, καθώς μπορούν να κάνουν κρατήσεις με την άνεσή τους, 24/7, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε τηλεφωνικές κλήσεις ή ταξιδιωτικούς πράκτορες. Αυτή η απλοποιημένη διαδικασία ενισχύει τη συνολική εμπειρία του πελάτη και αυξάνει την ικανοποίηση. Δεύτερον, οι απευθείας κρατήσεις εξαλείφουν τους μεσάζοντες, όπως τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, μειώνοντας τις προμήθειες και μεγιστοποιώντας τα έσοδα για την επιχείρηση. Επιτρέπει επίσης στα ξενοδοχεία να έχουν τον πλήρη έλεγχο των τιμών, των προωθητικών ενεργειών και της διαθεσιμότητάς τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εφαρμόζουν εξατομικευμένες προσφορές και εκπτώσεις για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Επιπλέον, η ύπαρξη ενός συστήματος απευθείας κρατήσεων επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συλλέγουν πολύτιμα δεδομένα πελατών, όπως στοιχεία επικοινωνίας, προτιμήσεις και μοτίβα κρατήσεων. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να αξιοποιηθούν για εξατομικευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ και στοχευμένη επικοινωνία, ενισχύοντας τελικά τις σχέσεις με τους πελάτες και ενθαρρύνοντας τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις. Πολλοί πελάτες γνωρίζουν πως κομμάτι των προμηθειών που επιβαρύνουν τα καταλύματα οδηγεί σε ψηλότερες τιμές. Μόλις διαλέξουν μέσα απο τις πλατφόρμες, προσπαθούν να κλείσουν απευθείας από την επιχείρηση.τελικά, βελτιώνει τη συνολική επιτυχία και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.